Contribution to collective works (Parts of books)
Pratiques et stratégies alimentaires de l’Eglise et dans les églises: du banquet funéraire à l’alimentation des pauvres
Binsfeld, Andrea
2022In Marganne, Marie-Hèlène; Nocchi Macedo, Gabriel (Eds.) Pratiques et stratégies alimentaires dans l’Antiquité tardive
 

Files


Full Text
Binsfeld_Cedopal.pdf
Publisher postprint (544.73 kB)
Request a copy

All documents in ORBilu are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
food culture; christianity
Disciplines :
History
Author, co-author :
Binsfeld, Andrea ;  University of Luxembourg > Faculty of Humanities, Education and Social Sciences (FHSE) > Department of Humanities (DHUM)
External co-authors :
no
Language :
French
Title :
Pratiques et stratégies alimentaires de l’Eglise et dans les églises: du banquet funéraire à l’alimentation des pauvres
Publication date :
2022
Main work title :
Pratiques et stratégies alimentaires dans l’Antiquité tardive
Publishing director :
Marganne, Marie-Hèlène
Nocchi Macedo, Gabriel
Publisher :
Presses universitaires de Liège
Pages :
129-136
Available on ORBilu :
since 26 January 2023

Statistics


Number of views
43 (0 by Unilu)
Number of downloads
3 (0 by Unilu)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBilu