Reference : Pratiques et stratégies alimentaires de l’Eglise et dans les églises: du banquet funé...
Parts of books : Contribution to collective works
Arts & humanities : History
http://hdl.handle.net/10993/54201
Pratiques et stratégies alimentaires de l’Eglise et dans les églises: du banquet funéraire à l’alimentation des pauvres
French
Binsfeld, Andrea mailto [University of Luxembourg > Faculty of Humanities, Education and Social Sciences (FHSE) > Department of Humanities (DHUM) >]
2022
Pratiques et stratégies alimentaires dans l’Antiquité tardive
Marganne, Marie-Hèlène
Nocchi Macedo, Gabriel
Presses universitaires de Liège
129-136
No
[en] food culture ; christianity
Researchers ; Students
http://hdl.handle.net/10993/54201

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Limited access
Binsfeld_Cedopal.pdfPublisher postprint531.97 kBRequest a copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBilu are protected by a user license.