Article (Scientific journals)
Le droit à la sauce piquante n°26 - Mars 2022
Hiez, David; Laurent, Rémi
2022In Le droit à la sauce piquante, 26, p. 13
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Le droit à la sauce piquante 026.pdf
Publisher postprint (465.64 kB)
Download

All documents in ORBilu are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Economic & commercial law
Author, co-author :
Hiez, David  ;  University of Luxembourg > Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) > Department of Law (DL)
Laurent, Rémi
External co-authors :
yes
Language :
English
Title :
Le droit à la sauce piquante n°26 - Mars 2022
Publication date :
March 2022
Journal title :
Le droit à la sauce piquante
Volume :
26
Pages :
13
Peer reviewed :
Peer reviewed
Focus Area :
Law / European Law
Available on ORBilu :
since 16 March 2022

Statistics


Number of views
121 (4 by Unilu)
Number of downloads
36 (0 by Unilu)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBilu