No full text
Scientific presentation in universities or research centers (Scientific presentations in universities or research centers)
Von den Food Studies zur Food Literacy. Eine engagierte Reise durch die kulturanthopologische Erforschung der gesellschaftlichen Zusammenhänge des Essens
RECKINGER, Rachel
2017
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Food Studies; Food literacy; Sustainability
Disciplines :
Anthropology
Sociology & social sciences
Author, co-author :
RECKINGER, Rachel  ;  University of Luxembourg > Faculty of Language and Literature, Humanities, Arts and Education (FLSHASE) > Identités, Politiques, Sociétés, Espaces (IPSE)
Language :
German
Title :
Von den Food Studies zur Food Literacy. Eine engagierte Reise durch die kulturanthopologische Erforschung der gesellschaftlichen Zusammenhänge des Essens
Publication date :
17 May 2017
Event name :
Seminar "Einführung in die Kultur- und Sozialanthropologie"
Event organizer :
Dr. Elisabeth Boesen, University of Luxembourg
Event place :
Esch-sur-Alzette, Belval, Luxembourg
Event date :
17-05-2017
Focus Area :
Sustainable Development
Available on ORBilu :
since 19 May 2017

Statistics


Number of views
118 (1 by Unilu)
Number of downloads
0 (0 by Unilu)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBilu