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Von den Food Studies zur Food Literacy. Eine engagierte Reise durch die kulturanthopologische Erforschung der gesellschaftlichen Zusammenhänge des Essens
Reckinger, Rachel
2017
 

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Keywords :
Food Studies; Food literacy; Sustainability
Disciplines :
Sociology & social sciences
Anthropology
Author, co-author :
Reckinger, Rachel ;  University of Luxembourg > Faculty of Language and Literature, Humanities, Arts and Education (FLSHASE) > Identités, Politiques, Sociétés, Espaces (IPSE)
Language :
German
Title :
Von den Food Studies zur Food Literacy. Eine engagierte Reise durch die kulturanthopologische Erforschung der gesellschaftlichen Zusammenhänge des Essens
Publication date :
17 May 2017
Event name :
Seminar "Einführung in die Kultur- und Sozialanthropologie"
Event organizer :
Dr. Elisabeth Boesen, University of Luxembourg
Event place :
Esch-sur-Alzette, Belval, Luxembourg
Event date :
17-05-2017
Focus Area :
Sustainable Development
Available on ORBilu :
since 19 May 2017

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