No full text
Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Rebondissements d’un demi-siècle de production et de consommation alimentaires. De la subsistance à la ‘sufficience’ et à la ‘locavoracité’
RECKINGER, Rachel
2016
 

Files


Full Text
No document available.
Annexes
invit_15nov.pdf
(517.8 kB)
Download

All documents in ORBilu are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Food Sector; Production; Transformation and Diffusion; Consumption; Governance; Sustainability; Sufficiency; Locavoracity; Regionality
Disciplines :
Sociology & social sciences
Author, co-author :
RECKINGER, Rachel  ;  University of Luxembourg > Faculty of Language and Literature, Humanities, Arts and Education (FLSHASE) > Identités, Politiques, Sociétés, Espaces (IPSE)
Language :
French
Title :
Rebondissements d’un demi-siècle de production et de consommation alimentaires. De la subsistance à la ‘sufficience’ et à la ‘locavoracité’
Publication date :
15 November 2016
Event name :
S’organiser pour manger local en Grande Région. Producteurs, consommateurs, collectivités, cuisiniers… tous réunis pour manger sain et créer de l’emploi durable en respectant la planète
Event organizer :
Conseil Départemental de Meurthe et Moselle
Event place :
Villerupt, France
Event date :
15-11-2016
Audience :
International
Focus Area :
Sustainable Development
Name of the research project :
Sustainable Food Practices
Available on ORBilu :
since 23 November 2016

Statistics


Number of views
105 (7 by Unilu)
Number of downloads
47 (4 by Unilu)

Bibliography


Similar publications



Sorry the service is unavailable at the moment. Please try again later.
Contact ORBilu