Article (Périodiques scientifiques)
Discrimination of sweet-fat ingredients in people with weight and eating-related problems using a signal detection theory
Garcia Burgos, David; Andres, F.; Trier, S. et al.
2022In Journal of Sensory Studies, p. 12783
Peer reviewed
 

Documents


Texte intégral
Journal of Sensory Studies - 2022 - Garcia‐Burgos - Discrimination of sweet‐fat ingredients in people with weight‐ and.pdf
Postprint Éditeur (3.46 MB)
Télécharger

Tous les documents dans ORBilu sont protégés par une licence d'utilisation.

Envoyer vers



Détails



Disciplines :
Neurosciences & comportement
Auteur, co-auteur :
Garcia Burgos, David;  Universidad de Granada (España) = University of Granada (Spain) - UGR
Andres, F.
Trier, S.
Vögele, Claus  ;  University of Luxembourg > Faculty of Humanities, Education and Social Sciences (FHSE) > Department of Behavioural and Cognitive Sciences (DBCS)
Munsch, Simone;  University of Fribourg
Co-auteurs externes :
yes
Langue du document :
Anglais
Titre :
Discrimination of sweet-fat ingredients in people with weight and eating-related problems using a signal detection theory
Date de publication/diffusion :
2022
Titre du périodique :
Journal of Sensory Studies
Pagination :
e12783
Peer reviewed :
Peer reviewed
Disponible sur ORBilu :
depuis le 29 décembre 2022

Statistiques


Nombre de vues
152 (dont 0 Unilu)
Nombre de téléchargements
60 (dont 0 Unilu)

OpenCitations
 
1
citations OpenAlex
 
4
citations WoS
 
2

Bibliographie


Publications similaires



Contacter ORBilu