Scientific presentation in universities or research centers (Scientific presentations in universities or research centers)
Enjeux de la transition pour des systèmes alimentaires durables
Reckinger, Rachel; Le Roux, Yves
2022
 

Files


Full Text
AROMA_Journée de clôture_Invitation29:3FR-DE.pdf
Publisher postprint (1.8 MB)
Download

All documents in ORBilu are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Arts & humanities: Multidisciplinary, general & others
Sociology & social sciences
Author, co-author :
Reckinger, Rachel ;  University of Luxembourg > Faculty of Humanities, Education and Social Sciences (FHSE) > Department of Humanities (DHUM)
Le Roux, Yves;  ENSAIA-URAFPA, Université de Lorraine
Language :
French
Title :
Enjeux de la transition pour des systèmes alimentaires durables
Publication date :
29 March 2022
Event name :
Journée AROMA: Résultats, bilan et perspectives. Pour une plateforme qui facilite l’achat et la vente de produits locaux en Grande Région
Event organizer :
Projet Interreg AROMA & Institut Universitaire de Technologie Henri-Poincaré
Event place :
Longwy, France
Event date :
29-03-2022
Audience :
International
Focus Area :
Sustainable Development
Available on ORBilu :
since 18 December 2022

Statistics


Number of views
44 (1 by Unilu)
Number of downloads
19 (0 by Unilu)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBilu