Reference : Enjeux de la transition pour des systèmes alimentaires durables
Scientific Presentations in Universities or Research Centers : Scientific presentation in universities or research centers
Social & behavioral sciences, psychology : Sociology & social sciences
Arts & humanities : Multidisciplinary, general & others
Sustainable Development
http://hdl.handle.net/10993/53213
Enjeux de la transition pour des systèmes alimentaires durables
French
Reckinger, Rachel mailto [University of Luxembourg > Faculty of Humanities, Education and Social Sciences (FHSE) > Department of Humanities (DHUM) >]
Le Roux, Yves mailto [ENSAIA-URAFPA, Université de Lorraine]
29-Mar-2022
International
Journée AROMA RÉSULTATS, BILAN ET PERSPECTIVES Pour une plateforme qui facilite l’achat et la vente de produits locaux en Grande Région
29-03-2022
Projet Interreg AROMA & Institut universitaire de technologie Henri-Poincaré
Longwy
France
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/10993/53213

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
AROMA_Journée de clôture_Invitation29:3FR-DE.pdfPublisher postprint1.76 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBilu are protected by a user license.