No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Les accords mets-vins, la complexité d'une norme
RECKINGER, Rachel
2015In Chevrier, Francis; Bienassis, Loïc (Eds.) Le repas gastronomique des Français
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Culture alimentaire; vin; accords mets-vins; Food culture; wine; pairing food and wine
Disciplines :
Sociology & social sciences
History
Social & behavioral sciences, psychology: Multidisciplinary, general & others
Author, co-author :
RECKINGER, Rachel  ;  University of Luxembourg > Faculty of Language and Literature, Humanities, Arts and Education (FLSHASE) > Identités, Politiques, Sociétés, Espaces (IPSE)
External co-authors :
no
Language :
French
Title :
Les accords mets-vins, la complexité d'une norme
Publication date :
November 2015
Main work title :
Le repas gastronomique des Français
Editor :
Chevrier, Francis
Bienassis, Loïc
Publisher :
Gallimard, Paris, France
Edition :
Patrimoine de l'Humanité / Unesco
ISBN/EAN :
978-2-07-014209-5
Pages :
183-189
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBilu :
since 30 December 2013

Statistics


Number of views
100 (4 by Unilu)
Number of downloads
0 (0 by Unilu)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBilu