No full text
Article (Scientific journals)
La cuisine bonifacienne. Un marqueur emblématique face au changement
RECKINGER, Rachel
1999In Strade. Travaux du Centre d’Etudes Corses, p. 101 - 116
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Sociology & social sciences
Identifiers :
UNILU:UL-ARTICLE-2012-1232
Author, co-author :
RECKINGER, Rachel  ;  University of Luxembourg > Faculty of Language and Literature, Humanities, Arts and Education (FLSHASE) > Identités, Politiques, Sociétés, Espaces (IPSE)
Language :
French
Title :
La cuisine bonifacienne. Un marqueur emblématique face au changement
Publication date :
1999
Journal title :
Strade. Travaux du Centre d’Etudes Corses
Publisher :
Université de Provence
Pages :
101 - 116
Peer reviewed :
Peer reviewed
Commentary :
Rachel Reckinger, ethnologue et sociologue, travaille comme coordinatrice scientifique de projet à l’université du Luxembourg. Ses recherches portent sur l’alimentation, la consommation, les normes et les identifications, l’expertise et la politique, l’éthique et la morale
Available on ORBilu :
since 26 November 2013

Statistics


Number of views
81 (4 by Unilu)
Number of downloads
0 (0 by Unilu)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBilu