Pas de texte intégral
Contribution à des encyclopédies, dictionnaires... (Parties d’ouvrages)
Food system knowledge and democratic food governance as a precondition for building food sovereignty and security in an inclusive, just, and sustainable way.
RECKINGER, Rachel; Kapgen Diane
2024In Hamdi, Mohammed; Thewes Guy (Eds.) Catalogue of the temporary exhibition "All you can eat" (October 2023-July 2024)
Editorial reviewed
 

Documents


Texte intégral
Aucun document disponible.

Envoyer vers



Détails



Mots-clés :
food sovereignty; food system knowledge; food system governance; food democracy
Précision sur le type de document :
Catalogue
Disciplines :
Sociologie & sciences sociales
Arts & sciences humaines: Multidisciplinaire, généralités & autres
Auteur, co-auteur :
RECKINGER, Rachel  ;  University of Luxembourg > Faculty of Humanities, Education and Social Sciences (FHSE) > Department of Humanities (DHUM) > History
Kapgen Diane;  Humboldt-Universität zu Berlin [DE]
Co-auteurs externes :
yes
Langue du document :
Anglais
Titre :
Food system knowledge and democratic food governance as a precondition for building food sovereignty and security in an inclusive, just, and sustainable way.
Date de publication/diffusion :
2024
Titre de l'ouvrage principal :
Catalogue of the temporary exhibition "All you can eat" (October 2023-July 2024)
Auteur, co-auteur :
Hamdi, Mohammed;  Lëtzebuerg City Museum
Thewes Guy;  Lëtzebuerg City Museum
Maison d'édition :
Lëtzebuerg City Museum, Luxembourg, Luxembourg
Peer reviewed :
Editorial reviewed
Focus Area :
Sustainable Development
URL complémentaire :
Intitulé du projet de recherche :
Sustainable Food Practices
Disponible sur ORBilu :
depuis le 19 mars 2024

Statistiques


Nombre de vues
124 (dont 7 Unilu)
Nombre de téléchargements
0 (dont 0 Unilu)

Bibliographie


Publications similaires



Contacter ORBilu